Ljusskyltar

Ljusskyltar är en effektiv och uppmärksamhetsväckande form av marknadsföring och kommunikation för företag och organisationer. Dessa skyltar använder belysningselement för att framhäva budskap och varumärkesidentitet på ett iögonfallande sätt. Oavsett om det handlar om att locka kunder till en butik, visa vägbeskrivningar, eller öka varumärkesigenkänning, har ljusskyltar en mångsidig användning. 

Olika typer

Ljusskyltar finns i en mängd olika utföranden och format för att passa olika ändamål och estetiska preferenser.

Neonskyltar

Neonskyltar är kända för sin ikoniska ljuseffekt. De används ofta för att ge en retro och livlig känsla till företagsskyltar och fasader. Om du är intresserad av att beställa eller köpa en neonskylt för att ge din verksamhet det där extra visuella lyftet, kan Holmquistsign.se vara rätt plats för dig. De erbjuder en rad anpassningsbara och iögonfallande neonskyltar som kan skräddarsys för att matcha din företagsidentitet och estetiska önskemål.

LED-skyltar

LED (Light Emitting Diode) -skyltar är energieffektiva och kan skapa skarpa och färgstarka visuella effekter. De är mångsidiga och används ofta för reklam och varumärkesexponering.

Kanalbokstäver

Dessa skyltar består av upphöjda bokstäver och symboler som kan lysa upp. De ger en 3D-effekt och används ofta för att visa företagsnamn.

Digitala skyltar

Digitala skyltar använder LED- eller LCD-teknik för att visa animerade eller rörliga bilder och meddelanden. De är populära för reklamändamål och informationsskyltar. Hos Holmquistsign hittar du ett brett utbud av digitala skyltar som passar för inomhus- eller utomhusbruk. Dessa digitala skyltar erbjuder flexibilitet i meddelanden och design, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för reklam och information. Med deras expertis kan du anpassa din digitala skylt för att maximalt möta dina kommunikationsbehov.

Tips på återförsäljare

Holmquistsign

Holmquistsign har över 80 års erfarenhet i branschen och är ett bra val för dig som vill köpa ljusskyltar av olika slag. De erbjuder allt från enklare modeller till mer komplexa varianter och kan tillverka i många olika material. Likaså kan de skräddarsy efter dina önskemål för att ta fram något anpassat för dig och ditt företag, då de tillverkar själva. 

Telefon: 08-681 89 90

Mejl: sales@holmquistsign.se

Signpartners

Signpartners har lång erfarenhet och med sina 20+ år i branschen vet de vad som krävs för att ta fram produkter som håller hög kvalitet. De erbjuder skräddarsydda lösningar, så att du kan få något som är anpassat efter dig och ditt företag.

Telefon: 0703-20 29 26

Mejl: leif@signpartners.se

PGTech

PGTech har över 20 års branscherfarenhet och den expertis och det engagemang som krävs för att skapa högkvalitativa produkter. Få en skräddarsydd variant efter dina önskemål och specifika behov samt välj mellan flera olika modeller och funktioner för att hitta den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Telefon: 033-12 20 28

Mejl: info@pgtech.se

Fördelar med ljusskyltar

Det finns flera fördelar med dessa typer av skyltar som gör dem till ett populärt val för företags- och varumärkesexponering. Här är några av de främsta fördelarna med dessa skyltar:

Synlighet

Skyltarna är utformade för att vara synliga även på långt håll och i olika väderförhållanden. Den lysande effekten fångar uppmärksamheten och hjälper till att vägleda kunder till din plats, vilket är särskilt viktigt för butiker och restauranger.

Prestige

En välgjord skylt kan ge ditt företag en känsla av prestige och professionalism. Det visar att du är engagerad i att skapa en minnesvärd varumärkesupplevelse och bryr dig om din image.

Unikt

Skyltarna kan anpassas på många olika sätt, inklusive form, färg och belysningseffekter. Detta ger dig möjlighet att skapa en unik skylt som framhäver din varumärkesidentitet och sticker ut i folkmassan.

Många designmöjligheter

Möjligheterna är nästan oändliga när det gäller att designen på dessa modeller. Du kan välja mellan olika material, typsnitt, färger och storlekar för att skapa en skylt som passar ditt företags behov och estetik.

Energieffektiv

Modern LED-belysningsteknik gör dessa varianter mycket energieffektiva. De ger stark belysning samtidigt som de minskar energiförbrukningen och kostnaderna för drift.

6 saker att tänka på

När du planerar att investera i en ljusskylt för ditt företag, bör du först fundera över några saker:

1. Målgrupp

Försök att förstå din målgrupp och vilken typ av skylt som skulle locka deras uppmärksamhet. En ungdomlig och modern publik kanske föredrar en ljus och iögonfallande skylt, medan en mer konservativ målgrupp kanske uppskattar en elegant och professionell skyltning.

2. Syfte

Vad är syftet med din skylt? Vill du locka fler kunder till din butik, öka varumärkesigenkänning eller visa vägbeskrivningar? Tydlig förståelse av syftet kommer att hjälpa dig att välja rätt typ av skylt och design.

3. Plats

Var kommer skylten att placeras? Tänk på omgivande belysning och siktlinjer för att säkerställa att skylten är synlig och effektiv på den valda platsen.

4. Lokala regler och tillstånd

Kontrollera om det finns några lokala regler eller tillstånd som krävs för att installera en ljusskylt. Detta kan påverka kostnaderna och designen av din skylt. Ibland kan det krävas bygglov för skyltar. Läs mer på boverket.se.

5. Budget

Bestäm en realistisk budget för din ljusskylt. Kom ihåg att olika typer kan ha olika kostnader, och du bör inkludera både inköpspriset och installationskostnaderna i din beräkning.

6. Underhåll

Tänk på underhållskostnaderna på lång sikt. Vissa skyltar kan vara mer kostnadseffektiva när det gäller energiförbrukning och långsiktig hållbarhet, vilket kan spara pengar över tid.

shutterstock_2269987363 (2)